+36 1 383 61 15 [email protected]

RÓLUNK

Bemutatkozás

Cégünk a MUNKAORVOS Kft. 20 éve foglakozik munkaegészségüggyel, és ez alatt az idő alatt nagy gyakorlatra tett szert, illetve sok tapasztalatot gyűjtött mind a különféle munkakörnyezetek egészségügyi kérdéseit, mind ezek egészségjogi vonatkozásait illetően. Jelenleg öt orvos és három szakasszisztens dolgozik nálunk, és körülbelül 400 cégből (2 – 1000 alkalmazottat foglalkoztatók) áll a jelenlegi ügyfélkörünk. 

Dr. Janky Mária diplomája megszerzésekor üzemorvosként helyezkedett el, az évek során többféle cégnél is dolgozott, utoljára a BEAG- nál. 1995-ben privatizálták ezt az ágazatot, ekkor egyéni foglalkozás- egészségügyi vállalkozó lett. Dr. Morlin Eszter 1996-ban csatlakozott hozzá, és 2000-ben együtt megalapították a Munkaorvos kft-t.

Azóta saját szakmai munkánk mellett kiváló rezidens orvosaink, szakasszisztenseink és gazdasági-szervezési munkát végző dolgozóink munkáját egyetértésben irányítjuk.

Rendelőnk korszerű, a rendeletben előírt műszerparkkal is rendelkezik, amelyek a ügyfeleink rendelkezésére állnak, és kívánság esetén helyszíni szűrővizsgálatok is végezhetők velük. 

Aki belép a rendelőnkbe, rögtön érzékeli a baráti légkört, amely köztünk, dolgozók között fennáll, és óhatatlanul a pácienseinkre is átsugárzik. 

Hitvallásunk, hogy nagy jelentősége van a dolgozó embert munkavégzése közben érő behatások ismeretének, így orvosi tevékenységünk során erre is mindig figyelemmel kell lennünk. Célunk, hogy a vizsgált dolgozókat ne csak gyógyítsuk, ha betegek, hanem munkaképes egészségi állapotuk megőrzését elősegítsük, foglalkozási ártalom létrejöttét megakadályozzuk.

Képzési hely

Semmelweis Egyetem akkreditált képzőhelye

Örömmel és büszkén tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy rendelőnket, a MUNKAORVOS KFT-t 2012. szeptember 1-től Szócska Miklós államtitkár úr akkreditált képzőhellyé nyilvánította.

Ehhez komoly szakmai feltételeknek kellett eleget tennünk, ami sok éves alapos munkánk minőségének elismerését jelenti.

Ezen idő óta már 4 rezidensnek, és több foglalkozás-egészségügyi szakvizsgára készülő orvosnak tudtunk segíteni a szakmai felkészülésükben.

Jelenleg három fiatal, lelkes és lelkiismeretes rezidens doktornő dolgozik nálunk

Szakmai munka

A mindennapos foglalkozás-egészségügyi tevékenység mellett nagyon fontos számunkra a tudományos tevékenység is.

Ezt mutatja, hogy a Bayer Hungária Kft, a „Kardiovaszkuláris Prevenció a Foglalkozás-egészségügyi Gyakorlatban” című pályázatán I. helyezést értünk el.

Rólunk mondták

„Én nagyon nagyon hálás vagyok a MUNKAORVOS Kft-nek. Egy időszakos vizsgálat alkalmával fedezték fel, hogy cukorbeteg vagyok. Azóta sajnos inzulinnal kezelem magam, de összességében sokkal jobban érzem magam!”

„Én még nem nagyon hallottam cégről, amelyik ilyen rugalmas lenne. Mi egy építőipari vállalkozás vagyunk, és sokszor, amikor új munka adódik, hirtelen kell felvenni az embereket. Kijönnek az építkezésre is, ha úgy adódik!”

Egy építésvezető

„Nálunk sokszor van nagy hajtás, határidők. Nagyon örülök, hogy minden alkalommal alapos vizsgálat, EKG készítése is történik!

Sajnos a cégünk a vérvételt nem fizeti, ezért azt nem végeznek, de reméljük hamarosan azt is megszervezik!” 

Egy informatikai cég dolgozója

„Mi csak ajánlani tudjuk a MUNKAORVOS Kft-T.  Mindig szánnak ránk időt. Bármi szűrést szeretnénk szervezni a dolgozókak, mindig segítenek.

Az influenza elleni védőoltásra különösen odafigyelnek. Ez nagyon fontos nálunk, mert sokan dolgoznak egy-egy irodában! Ha egy dolgozónk olyan helyre utazik, ahol szükséges valami védőoltás, azt is beadják!

Hozzánk rendszeresen kijárnak, de ha van valami külön elintéznivaló, akkor még külön is eljönnek. Ilyen eset például, hogy ősszel az influenza szezon előtt külön időpontokban eljönnek hozzánk, és beoltják a dolgozóinkat!” 

Egy nagyvállalat HR vezetője

„Én egy vegyi üzemben dolgozom. Az éves vizeletvizsgálaton szűrtek ki, vért találtak nálam. A hólyagrákom még könnyen eltávolítható volt. Az életemet köszönhetem nekik!” 

Egy vegyésztechnikus